Maandelijkse knutselwedstrijd Brantano doos

Wat is het?

Elke maand organiseert Brantano een knutselwedstrijd met de doos die je ontvangt bij onze thuisleveringen. Het idee van de maand ontdek je op onze website, samen met een handig plannetje met instructies. Knutsel het idee van de maand in elkaar en… versieren maar!

Wat heb je nodig?

Een doos van Brantano waarin jouw laatste online aanwinsten toekwamen (of de aanwinsten van je vriendin, zus, buurman,…) en verder een schaar of breekmes, wat plakband of lijm en wat knutselgerief zoals stiften, kleurpotloden en washi tape naar keuze! Leef je helemaal uit!  

Hoe neem je deel?

Eens je creatie af is, neem je een foto van je kunstwerkje die je op onze website kan uploaden. En voilà! Nu enkel nog je vingers kruisen en hopen dat jij gewonnen hebt. Wij wensen je alvast veel succes!

Wat kan je winnen?

Verras jij ons met de leukste uitwerking van het idee van de maand? Dan win jij dankzij je #schoenstedoos een bon ter waarde van € 75!

Hoe weet je of je gewonnen hebt? 

Winnaars worden steeds persoonlijk via e-mail gecontacteerd. Nieuwsgierig naar de winnende ontwerpen? Op onze website delen we steeds de winnaars van de voorbije maanden.