Hoe kan ik mijn online bestelling betalen?

BIJ AFHALING IN DE WINKEL

Wanneer je een bestelling plaatst met reservatie in de winkel, hoef je niet online te betalen. Je kan je bestelling rustig passen in de winkel en je betaalt aan de kassa wat je effectief wenst aan te kopen.

BIJ THUISLEVERING

Om alle elektronische betalingen snel en veilig te behandelen, maakt Brantano gebruik van het Ingenico-platform. Hieronder vind je meer uitleg over het verloop van het betaalproces.

BETALEN MET KREDIETKAART

Om jouw online aankoop met je kredietkaart te betalen, dien je een aantal gegevens in te vullen op de website.

• Het kaartnummer is het nummer van 16 cijfers (in vier groepjes van vier). Dit mag je gegroepeerd of zonder spaties ingeven.
  • De vervaldatum van de kaart in datum en jaar (telkens 2 cijfers).
  • De naam van de kaarthouder (in hoofdletters).
  • De CVV2 of CVC2 code. Dit is de 3-cijferige code op de achterzijde van je kredietkaart, in de buurt van de invulstrook voor jouw handtekening.

Om voor alle partijen (Brantano, jouw bank én jijzelf) te bevestigen dat jij jouw eigen kredietkaartgegevens ingegeven hebt, wordt er een veiligheidsprocedure uitgevoerd. Deze technologie heet 3D Secure en is door Visa en MasterCard ontwikkeld. Je herkent ze aan de labels ‘Verified by Visa’ en ‘MasterCard SecureCode’. Dankzij deze technologie krijg je een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening waarmee je de betaling definitief bevestigt. Deze handtekening is een cijfercode via digipass of, in specifieke gevallen, een paswoord of een sms-code.

Daarna word je teruggebracht naar de webshop.

BETALEN MET BANCONTACT / MISTERCASH

Bij een online aankoop geef je eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Dan heb je jouw digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Op het einde van dit proces ontvang je een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je jouw identiteit en jouw betaling.

Je kan ook betalen via de Bancontact-app.

BETALEN MET PAYPAL

Je kan je online aankoop ook betalen via Paypal. Nadat je op de PayPal button hebt geklikt, word je automatisch doorgestuurd naar hun inlogpagina. Indien je al aangemeld bent bij Paypal kan je direct inloggen met je e-mailadres en wachtwoord om zo de betaling te bevestigen. Indien je nog niet bekend bent bij PayPal is het ook mogelijk je aan te melden als gast of een PayPal rekening te openen en de betaling te bevestigen.

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van PayPal een ontvangstbevestiging. Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op jouw PayPal-account of bankrekening. Je kunt dit zelf regelen op de website van PayPal.