Hoe kan ik mijn online bestelling opvolgen?

BIJ RESERVATIE IN DE WINKEL

Wanneer je ingelogd bent, kan je jouw bestelling opvolgen via 'Mijn account' - 'Bestelstatus'.

• Ga naar http://www.brantano.be/.
  • Klik op ‘inloggen’.
  • Vul je e-mailadres of Brantano-kaartnummer en je paswoord in.
  • Klik op ‘aanmelden’.
  • In de grijze balk bovenaan klik je nu op ‘Mijn account’.
  • Klik op ‘Bestelstatus’.
  • Een overzicht van je bestellingen verschijnt met daarbij de bestelstatus.

BIJ VERZENDING VIA BPOST

Voor we het pakketje meegeven met bpost, kan je jouw bestelling opvolgen via jouw account (zie hierboven ‘Bij reservatie in de winkel’). Van zodra de bestelling afgeleverd is aan bpost, ontvang je van ons een mailtje met een link naar de Track & Trace (de traceermethode) van bpost om je pakket verder op te volgen.