Hoe bestel of reserveer ik online?

Ga naar https://www.brantano.be/nl/

Stap 1. Zoek een artikel

• Klik bovenaan in de navigatiebalk op de categorie van je keuze. Voor schoenen maak je een keuze tussen dames, meisjes, jongens of heren. Voor sjaals, handtassen, verzorgingsproducten en dergelijke klik je op accessoires.
  • In de linkerkolom verschijnen alle filters om je zoekopdracht te verfijnen. Voorbeeld: Om het overzicht te zien van alle beschikbare damesschoenen in een bepaalde maat: Klik eerst bovenaan op “Dames”. Links verschijnen de filters, o.a. “Maat”: klik op de gewenste maat. Als je onder de filter “Maat” klikt op “Meer” klapt het overzicht van alle beschikbare maten open en kan je de gewenste maat selecteren.

Stap 2. Selecteer een artikel

Voor meer foto’s en extra informatie klik je op de foto van een artikel. Wil je het artikel aankopen? Kies je maat en klik op 'In winkeltas'. Tip: Door met de cursor op de winkeltas te staan, krijg je een kort overzicht van jouw keuze.

Stap 3. Bestelling afronden

De door jou gekozen artikelen zitten nu in de winkeltas. Klik rechtsboven op ‘Winkeltas’ om de tas te openen. Volgende zaken kan je aanpassen alvorens je bestelling te bevestigen:

• Product verwijderen of toevoegen
  • Aantal artikelen wijzigen
  • Kortingcode(s) toevoegen*

*Meerdere kortingcodes toevoegen? Vul je eerste kortingcode in en klik op “toevoegen”. Maak dan het veldje kortingcode leeg en vul je tweede kortingcode in. Klik opnieuw op “toevoegen”. Enz …

Helemaal tevreden? Klik op 'verder' en doorloop de vijf stappen van het bestelproces.

Als bestaande klant vul je jouw e-mailadres en paswoord in. Je persoonlijke gegevens verschijnen dan automatisch. Ben je een nieuwe klant? Dan dien je jouw persoonlijke gegevens in te vullen.