Hoe gebruik ik mijn online kortingcode?

Heb je alle gewenste artikelen in je winkeltas geplaatst? Klik dan vanuit de winkeltas op ‘verder’. Nu verschijnt het scherm waar je de online kortingcode kan ingeven. Geef de code in, klik vervolgens op ‘toevoegen’ en de korting wordt automatisch verrekend in je winkeltas.

Meerdere kortingcodes toevoegen? Vul je eerste kortingcode in en klik op ‘toevoegen’. Maak dan het veldje kortingcode leeg en vul je tweede kortingcode in. Klik opnieuw op ‘toevoegen’. Enz …