Brantano klantenkaart

VOORDEEL

Wat leveren mijn punten op? 
250 punten = 1 bon van €5 die 1 jaar geldig is bij je volgende aankoop, in de winkel of op de webshop, eender wanneer en eender op welke artikelen (met uitzondering van cadeaubonnen), ook tijdens solden of acties.

Hoe krijg ik mijn €5 bon?  
Zodra je het saldo van 250 punten haalt, krijg je automatisch de bon doorgestuurd via e-mail. Heb je geen e-mail, dan kan je je bon krijgen aan de kassa van je Brantano winkel.

Kan ik de bon meteen gebruiken als ik die ontvang? 
Je kan de bon gebruiken bij je eerstvolgende aankoop.

Kan ik meerdere bonnen van €5 gebruiken? 
Ja, je kan de bonnen cumuleren.

Kan ik de Brantano kaart combineren met de korting van de Gezinsbond? 
Ja, je krijgt je Gezinsbond korting en je spaart punten op je kaart. Deze is geldig in alle Brantano-winkels, inclusief boutik by brantano en brantano market

Ik vond het sparen voor filmtickets zo leuk, kan dit niet meer?  
Nee, je spaart nu altijd voor bon van €5. Wel zullen er bovenop deze spaarmogelijkheid talrijke extra voordelen worden geboden aan Brantano leden. Zeer voordelige aanbiedingen rond filmtickets zullen hier bij zijn.

Waar kan ik alle extra voordelen voor Brantano leden zien? 
We zijn volop bezig om het voordelenplan van Brantano uit te werken. Hou zeker je email in de gaten zodat je er als de kippen bij bent als de eerste aanbiedingen zullen verschijnen!

 

PROGRAMMA

Waarom overschakelen naar een digitale spaarkaart?
De nieuwe Brantano kaart is gemakkelijker!

Geen geknoei meer met zegels en je voordeel blijft bewaard in onze systemen. Op je kaart houden we ook alle nuttige gegevens van jezelf en je gezin bij zoals je aankopen, en - als je je voeten hebt laten scannen in één van de winkels: je schoenmaat. Je kan deze informatie altijd zien via je profiel op de website. Online kan je via je profiel altijd controleren of een schoen jou (of je familieleden) past. Da’s makkelijk! Ook kunnen we je promo’s en voordelen bezorgen die bij jou passen. Maatwerk dus!

In een notendop? 
Kaart is geen spaarkaart meer maar een VOORDELENkaart. We belonen onze klanten voor hun trouw met promo’s en aanbiedingen op maat, zowel in de winkel als in samenwerking met onze partners. Daarnaast spaar je bij elke aankoop punten die je bij 250 punten een aankoopbon van €5 opleveren. Niks dan voordelen dus!

Hoe lang is de digitale spaarkaart en de punten geldig?
Beide zijn onbeperkt geldig en komen dus nooit te vervallen!

 

VAN ZEGELS NAAR KAART

Stoppen we met de papieren spaarkaart?
Ja, we stoppen met het uitdelen van zegels en het systeem van sparen op papier. Je spaarkaart blijft wel nog geldig en je kan je gespaarde zegeltjes omzetten in digitale punten of in je gespaard voordeel. 

Wat met de papieren spaarkaart en mijn verzamelde zegels?
Je gespaard voordeel ben je NIET kwijt! Je kan eenvoudig de zegels omzetten in digitale punten op een digitale kaart in iedere Brantano winkel. Dit kan je doen zolang je papieren spaarkaart nog geldig is. 1 zegel= 15 punten 

Waar en vanaf wanneer overschakelen naar een digitale spaarkaart? 
In om het even welke Brantano winkel. Dit zal in alle winkels mogelijk zijn vanaf eind februari 2017. Sommige winkels zullen al eerder omschakelen.

Ik heb nog een oude bruine digitale kaart. Kan ik deze ook gebruiken?
Ja hoor, dit is helemaal geen probleem! Hoe je digitale kaart eruitziet, maakt geen verschil voor het Brantano systeem. Je kan deze kaart dus gerust blijven gebruiken.

 

SPAREN

Op welke artikelen kan ik punten verdienen?  
Je krijgt het hele jaar door punten, zelfs tijdens solden periodes en andere promoties. Ook op cadeaubonnen krijgt degene die de bon aankoopt punten.

Op de volledige Brantano collectie (schoenen, kledij of accessoires). Je krijgt altijd 10 punten per aankoopschijf van €10.

Krijg ik ook punten als ik online bestel?
Ja, als je kiest voor levering in een Brantano winkel worden de punten op je kaart gezet aan de kassa als je beslist om het weborder aan te kopen. 

Kies je voor thuislevering dan komen de punten automatisch op je kaart wanneer je online betaalt.

Krijg ik punten als ik een cadeaubon aankoop? 
Ja, de persoon die de cadeaubon koopt, krijgt de punten voor deze aankoop.

Krijg ik punten als ik een cadeaubon gebruik?
De gebruiker van de cadeaubon krijgt geen punten voor de waarde van de cadeaubon.

Is je aankoopbedrag hoger dan de bon dan krijg je punten op het verschil tussen de aankoopbon en de kostprijs.

Voorbeeld : Ik gebruik een cadeaubon van €20 voor een aankoop van 49.95€ dan krijg ik 49.95€ - 20€ = 29.95€ dus 30 punten op mijn kaart. 

 

RUILEN

Ik heb een aankoop gedaan en een bon van 5€ gebruikt. Ik ga mijn aankoop terugbrengen in de winkel of retourneer het online. Krijg ik mijn bon van 5€ dan terug? 
Ja, wanneer je artikelen retourneert, krijg je je gebruikte bon terug. Zowel via de webshop als in de winkels.

Ik breng een artikel terug naar de winkel. Dalen mijn punten dan opnieuw? 
Ja, wanneer je een artikel retourneert, worden de punten van deze aankoop in mindering gebracht van je puntensaldo.

 

PROFIEL

Hoe kan ik het saldo van mijn punten raadplegen?
In elke winkel kan je je saldo punten raadplegen. Vraag er naar bij één van onze medewerkers. Na elke aankoop krijg je van ons ook een mailtje met je puntensaldo. Je puntensaldo zal ook zichtbaar zijn op je online profiel.

Voorlopig verschijnt je puntensaldo nog niet op je kassaticket dat je in de winkel ontvangt. Hier wordt nog aan gewerkt!

Mijn gegevens zijn gewijzigd sinds aanmaak van mijn Brantano kaart
De meeste gegevens kan je zelf aanpassen via je profiel op de website.

Je e-mailadres kan je NIET zelf wijzigen. Dit doen onze medewerkers in de winkel of de klantendienst graag voor je.

Ik ben mijn bon kwijt! Wat nu?
Zolang je bon nog niet is gebruikt vind je hem terug in je online account. Ook in de Brantano winkel kunnen onze medewerkers je bon terugvinden en hem opnieuw afdrukken voor jou.

Ik heb mijn voetscan kaart nooit geactiveerd
Ook als je je voetscan kaart nooit hebt geactiveerd kan je gebruik maken van deze kaart om loyalty punten te verzamelen.