Hellow.me kaart & spaarsysteem

Je Brantano kaart heet vanaf nu Hellow.me kaart, zonder dat de kaart zelf verandert. Je mag de kaart die je hebt gewoon blijven gebruiken en genieten van de Hellow.me voordelen. Voor meer info over Hellow.me, klik hier.

VOORDEEL

Wat leveren mijn punten op? 
250 punten = 1 bon van €5 die 1 jaar geldig is bij je volgende aankoop, in de winkel of op de webshop, eender wanneer en eender op welke artikelen (met uitzondering van cadeaubonnen), ook tijdens solden of acties.

Hoe krijg ik mijn €5 bon?  
Zodra je het saldo van 250 punten haalt, krijg je automatisch de bon doorgestuurd via e-mail. Heb je geen e-mail, dan kan je je bon krijgen aan de kassa van je Brantano winkel.

Kan ik de bon meteen gebruiken als ik die ontvang? 
Je kan de bon gebruiken bij je eerstvolgende aankoop.

Kan ik meerdere bonnen van €5 gebruiken? 
Ja, je kan de bonnen cumuleren.

Kan ik de Brantano kaart combineren met de korting van de Gezinsbond? 
Ja, je krijgt je Gezinsbond korting en je spaart punten op je kaart. Deze is geldig in alle Brantano-winkels, inclusief brantano market. Online is het technisch nog niet mogelijk om deze kaart te gebruiken.

Waar kan ik alle extra voordelen voor Hellow.me leden zien? 
Je vindt alle voordelen terug in jouw online Hellow.me profiel. Hou zeker ook je email in de gaten zodat je er als de kippen bij bent als er nieuwe aanbiedingen verschijnen!

SPAREN

Op welke artikelen kan ik punten verdienen?  
Je krijgt het hele jaar door punten, zelfs tijdens solden periodes en andere promoties. Ook op cadeaubonnen krijgt degene die de bon aankoopt punten.

Op de volledige Brantano collectie (schoenen, kledij of accessoires). Je krijgt altijd 10 punten per aankoopschijf van €10.

Krijg ik ook punten als ik online bestel?
Ja, als je kiest voor levering in een Brantano winkel worden de punten op je kaart gezet aan de kassa als je beslist om het weborder aan te kopen. Online is het technisch nog niet mogelijk om deze kaart te gebruiken.

Kies je voor thuislevering, dan komen de punten automatisch op je kaart wanneer je online betaalt.

Krijg ik punten als ik een cadeaubon aankoop? 
Ja, de persoon die de cadeaubon koopt, krijgt de punten voor deze aankoop.

Krijg ik punten als ik een cadeaubon gebruik?
De gebruiker van de cadeaubon krijgt geen punten voor de waarde van de cadeaubon.

Is je aankoopbedrag hoger dan de bon dan krijg je punten op het verschil tussen de aankoopbon en de kostprijs.

Voorbeeld : Ik gebruik een cadeaubon van €20 voor een aankoop van 49.95€ dan krijg ik 49.95€ - 20€ = 29.95€ dus 30 punten op mijn kaart. 

RUILEN

Ik heb een aankoop gedaan en een bon van 5€ gebruikt. Ik ga mijn aankoop terugbrengen in de winkel of retourneer het online. Krijg ik mijn bon van 5€ dan terug? 
Ja, wanneer je artikelen retourneert, krijg je je gebruikte bon terug. Zowel via de webshop als in de winkels.

Ik breng een artikel terug naar de winkel. Dalen mijn punten dan opnieuw? 
Ja, wanneer je een artikel retourneert, worden de punten van deze aankoop in mindering gebracht van je puntensaldo.

PROFIEL

Hoe kan ik het saldo van mijn punten raadplegen?
In elke winkel kan je je saldo punten raadplegen. Vraag er naar bij één van onze medewerkers. Na elke aankoop krijg je van ons ook een mailtje met je puntensaldo. Je puntensaldo zal ook zichtbaar zijn op je Hellow.me profiel.

Voorlopig verschijnt je puntensaldo nog niet op je kassaticket dat je in de winkel ontvangt. Hier wordt nog aan gewerkt!

Mijn gegevens zijn gewijzigd sinds aanmaak van mijn Hellow.me kaart
De meeste gegevens kan je zelf aanpassen via je profiel op de website.

Je e-mailadres kan je NIET zelf wijzigen. Dit doen onze medewerkers in de winkel of de klantendienst graag voor je.

Ik ben mijn bon kwijt! Wat nu?
Zolang je bon nog niet is gebruikt vind je hem terug in je online account. Ook in de Brantano winkel kunnen onze medewerkers je bon terugvinden en hem opnieuw afdrukken voor jou.

Ik heb mijn voetscan kaart nooit geactiveerd
Ook als je je voetscan kaart nooit hebt geactiveerd kan je gebruik maken van deze kaart om loyalty punten te verzamelen.

VAN ZEGELS NAAR KAART

Sinds 2017 zijn we overgestapt van onze zegelkaart naar een digitale spaarkaart. Heb je zelf nog zo'n zegelkaart liggen? Je kan eenvoudig de zegels omzetten in digitale punten op een digitale kaart in iedere Brantano winkel. Dit kan je doen zolang je papieren spaarkaart nog geldig is. 1 zegel= 15 punten