Oude Schoenen Actie

De tweejaarlijkse Oude Schoenen Actie van Brantano loopt weer. Kijk hier voor meer informatie over de actie. Heb jij nog (praktische) vragen, bekijk dan even de onderstaande vragen en antwoorden. Vind je niet wat je zoekt? Stuur dan een mailtje naar klantendienst@brantano.be of contacteer hen telefonisch op het nummer 015 293 456 van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u. Contacteer je de winkel liever rechtstreeks? Het telefoonnummer en de openingsuren van alle Brantano-winkels vind je hier.

Wanneer loopt de Oude Schoenen Actie?

De Oude Schoenen Actie loopt van zaterdag 1 september 2018 tot en met zondag 30 september 2018.

Wanneer kan ik mijn oude schoenen binnenbrengen?

Je kan je oude schoenen binnenbrengen van zaterdag 1 september 2018 tot en met zondag 23 september 2018

Wanneer is het gekregen shoptegoed geldig?

Het shoptegoed is geldig voor bestellingen geplaatst van zaterdag 1 september 2018 tot en met zondag 30 september 2018. De zendingen geplaatst op bijvoorbeeld 30 september 2018 kunnen wel nog thuis worden geleverd of afgehaald worden in de winkel tot 10 dagen na bericht van ontvangst.

Kan ik het shoptegoed combineren met andere acties?

Het gekregen shoptegoed is niet cumuleerbaar met ronde prijzen of andere voordelen.

Kan ik het shoptegoed meerdere keren gebruiken?

Nee. Ieder shoptegoed is uniek, ook als je ze online ingeeft. Je kan het shoptegoed dus maar één keer gebruiken. 

Ik wil een product, aangekocht met shoptegoed van de Oude Schoenen Actie, retourneren. Wordt mijn shoptegoed dan terugbetaald?

Shoptegoed wordt niet terugbetaald in contanten.

Ik heb de code van mijn shoptegoed ingegeven tijdens mijn online bestelling. Toch krijg ik tijdens de laatste stap van mijn online bestelling het volledige bedrag zonder vermindering van het shoptegoed te zien. Wat moet ik doen?

Heb je shoptegoed van onze Oude Schoenen Actie gespaard? Deze wordt niet verrekend tijdens het afronden van je online bestelling. Neem je shoptegoed mee naar de winkel wanneer je je bestelling afhaalt, je shoptegoed wordt dan aan de kassa verrekend.

Welke goede doelen steun ik samen met Brantano door deel te nemen aan de Oude Schoenen Actie?

Je steunt het Kinderkankerfonds, het Brantano Schoenenfonds, de Stichting tegen Kanker en School zonder Pesten.