Oude Schoenen & Kleding Actie

Door coronamaatregelen moesten onze winkels tijdens deze actie sluiten. Ook de inzamelperiode werd daarom geannuleerd. Online bleef de Oude Schoenen & Kleding Actie wel lopen! Met de online promocode BRANTANO2020 kon je genieten van 12,50 euro korting** per aankoopschijf van 50 euro op brantano.be.

 

Wanneer liep deze actie?

  • De inzamelperiode is voorlopig uitgesteld tot de volgende editie. Hou dus zeker je oude schoenen en kleding bij voor de volgende editie in het najaar.
  • De promocode kon je wel naar hartenlust gebruiken op brantano.be tot en met 19 april 2020.

 

De inzamelperiode werd uitgesteld. Wat kan ik wel doen?

Je kleer- en schoenkast opruimen kan je alvast wel doen. Ga grondig na wat je graag houdt, wat je weggooit en wat je kan doneren voor onze actie. Knoop schoenen aan elkaar, stop kleding in een zak en hou alles bij voor de volgende editie.

 

Hoe en waar kon ik de promocode gebruiken?

De korting en online code was geldig t.e.m. 19/04/2020 op de volledige collectie per aankoopschijf van € 50 op brantano.be en in alle Brantano winkels (inclusief boutik by brantano, brantano market en Concept Fashion, uitgezonderd outlets). Dit tegoed wordt niet terugbetaald in contanten, is niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen en niet cumuleerbaar met andere voordelen.

 

Ik wil een product, aangekocht met de promocode van de Oude Schoenen & Kleding Actie, retourneren. Wordt mijn korting dan terugbetaald?

Korting wordt niet terugbetaald in contanten.