Hoe gebruik ik mijn kortingscode, cadeaubon of voucher online?

Bonnen die niet online gebruikt kunnen worden (tegoedbonnen, cadeaubonnen, B2B-bonnen) en zijn vervallen in de periode waarin de winkels werden gesloten, worden verlengd. Je kan deze in de winkel gebruiken vanaf 11/5.

Een kortingscode online gebruiken:

Heb je alle gewenste artikelen in je winkelwagen geplaatst? Klik dan op je winkelwagen zodat je artikelen zichtbaar worden.

1. Voeg de code in je winkelwagen toe voor je afrekent. Geef onder de titel 'KORTINGSCODE' je code in en druk op de plusknop (+) om je code toe te voegen. Je code verschijnt rechts onder je verzendkosten en wordt automatisch met je winkelwagen verrekent als je afrekent.

Wil je meerdere kortingcodes toevoegen?

1. Vul je eerste kortingcode in
  2. Klik op ' + '
  3. Vul je tweede kortingcode in
  4. Klik opnieuw op ' +

Ga zo verder tot al je codes zijn ingegeven.