Account beheren

Om je account te beheren, moet je je eerst aanmelden via www.brantano.be. Je kan inloggen met je Brantano-kaartnummer of met je e-mailadres in combinatie met je wachtwoord.

Je kan op elk moment naar je account door rechts bovenaan te klikken op je naam.

Via je 'Accountoverzicht' vind je al je Brantano voordelen en gegevens makkelijk terug:

• update je profiel en persoonlijke gegevens
  • bekijk je bestellingen en historiek
  • vind hier je Hellow.me klantenkaart, puntenoverzicht en gespaarde vouchers
  • vind hier je 3D voetscan (indien je er een hebt laten scannen in de winkel)
    • alsook een overzicht van alle familieleden en zie je in 1 oogopslag de scanresultaten en wanneer de laatste scan gebeurd is. Heb je bij de registratie in de winkel nog niet alle familieleden toegevoegd? Via 'Mijn familie' kan je een familielid toevoegen.
  • bekijk je verlanglijstje
  • of vraag een Personal Stylings aan!