Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen probleem! Je kan een nieuw wachtwoord aanvragen via de pagina Wachtwoord vergeten.

Vul je e-mailadres en klik op de button' Versturen', binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Handig toch?

Stappenplan:

1. Surf naar 'Wachtwoord vergeten
OF ga naar inloggen en kies hier voor 'Paswoord vergeten?'

2. Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien, vul hier je e-mailadres in en klik nadien op 'versturen'.

3. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met als onderwerp 'Je hebt een nieuw paswoord aangevraagd'.
Mocht dit niet het geval zijn, hou dan zeker ook je ongewenste e-mails in de gaten.

Van zodra je de e-mail hebt ontvangen, klik je op 'Klik hier om je paswoord opnieuw in te stellen'.

4. Kies een nieuw wachtwoord dat voldoet aan de vereisten die in het kader staan opgesomd.
Herhaal je wachtwoord nogmaals onder 'Nieuw paswoord bevestigen' en klik tot slot op 'Opslaan'.

5. Je bent klaar! Je kan je nu weer aanmelden.