Online maatadvies voor kinderen

Er zijn twee mogelijkheden om tijdens het online shoppen persoonlijk maatadvies te ontvangen voor het juiste familielid.

Ga naar https://www.brantano.be/nl/

Mogelijkheid 1: Eerst inloggen

Dit is de gemakkelijkste optie.

Stap 1: Log in

Voor je begint rond te kijken op de website, log je eerst in.

• Klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
  • Vul je e-mailadres of Brantano-kaartnummer en je wachtwoord in.

Stap 2: Kies het departement

Nu je ingelogd bent, kies je in welk departement je wil shoppen. Meisjes of jongens? Klik op het departement naar keuze.

Stap 3: Kies het familielid waarvoor je wil shoppen

In de linkerkolom kan je bij ‘Filter op familielid’ het familielid aanduiden waarvoor je wil shoppen.

Stap 4: Bekijk het maatadvies

Heb je een leuk paar schoenen gezien en staat het ‘3D Schoenscan’-vinkje onder de foto?

• Klik op de foto voor meer informatie.
  • Onder ‘Kies je familielid’ klik je op ‘Bekijk je 3D voetscan aanbeveling’.

Een nieuw venstertje opent waarin je details van het maatadvies kan bekijken. Je kan op elke schoenmaat klikken om advies te krijgen over hoe goed de schoen past, samen met een voorspelling van hoe lang je kind de schoenen zal kunnen dragen. Op de tekening kleurt het groen waar de voeten goed zitten in de schoenen, rood waar het te strak zit en blauw waar het nog te los zit.

Stap 5: Kies de maat die je wil bestellen

Kies in de maattabel onder ‘Selecteer jouw maat’ de maat die je wilt bestellen en klik op de knop ‘In winkeltas’. In de winkeltas kan je de bestelling verder afronden.

Mogelijkheid 2: Eerst rondkijken

Stap 1: Selecteer een artikel met ‘3D schoenscan’

Om maatadvies te krijgen, klik je op de foto van een paar schoenen waaronder het ‘3D Schoenscan’-vinkje staat.

Stap 2: Log in

Klik rechtsonder op ‘Log in’. Om op dezelfde (product)pagina te blijven is het zeer belangrijk dat je via deze weg inlogt, en niet via ‘Inloggen’ bovenaan.

Stap 3: Selecteer een familielid

Klik boven de maatbalk het keuzemenu uit van ‘Kies je familielid’, en kies het familielid waarvoor je maatadvies wilt.

Stap 4: Bekijk het maatadvies

Klik op ‘Bekijk je 3D voetscan aanbeveling’ om het maatadvies te bekijken.

Een nieuw venstertje opent waarin je details van het maatadvies kan bekijken. Je kan op elke schoenmaat klikken om advies te krijgen over hoe goed de schoen past, samen met een voorspelling van hoe lang je kind de schoenen zal kunnen dragen. Op de tekening kleurt het groen waar de voeten goed zitten in de schoenen, rood waar het te strak zit en blauw waar het nog te los zit.

Stap 5: Kies de maat die je wil bestellen

Kies in de maattabel onder ‘Selecteer jouw maat’ de maat die je wilt bestellen en klik op de knop ‘In winkeltas’. In de winkeltas kan je de bestelling verder afronden.

WAT IS INFO ECHTE MAAT SAFESIZE?

De SafeSize maatgids toont aan hoe de pasvorm is van deze schoenen tegenover de standaardpasvorm. Dit is algemeen maatadvies, niet gebaseerd op jouw persoonlijke 3D voetscan.