Online maatadvies voor kinderen

Er zijn twee mogelijkheden om tijdens het online shoppen persoonlijk maatadvies te ontvangen voor het juiste familielid. Zorg er zeker voor dat iedereen een voetscan heeft laten nemen in de winkel. Deze scans komen op je Brantano kaart terecht.

Daarna kun je aan de slag! Ga naar https://www.brantano.be/nl/ en pas 1000 schoenen in 1 klik!

Mogelijkheid 1: Eerst inloggen

Stap 1: Log in

• Klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
  • Vul je e-mailadres of Brantano-kaartnummer en je wachtwoord in. Inloggen via Facebook of Google kan ook.

Stap 2: Kies het departement
Kies je in welk departement je wil shoppen (bv. meisjes of jongens).

Stap 3: Kies het familielid waarvoor je wil shoppen
In de linkerkolom kan je bij ‘Filter op familielid’ het familielid aanduiden waarvoor je wil shoppen. Opgelet, dit kan enkel als je familielid een 3D voetscan heeft laten nemen en als deze op jouw Brantano kaart geregistreerd staat.

Stap 4: Bekijk het maatadvies
Bij de details van de schoen vind je soms ‘KIES JE 3D VOETSCAN’.  Heb je een familielid aangeduid, dan zie je een balkje met het aanbevolen maatadvies voor die specifieke schoen.

• Klik je op ‘Bekijk je 3D voetscan aanbeveling’.
  • In een nieuw venster zie je aan de hand van kleuren waar de schoen past, samen met een voorspelling van hoe lang je kind de schoenen zal kunnen dragen.
  • Groen = goede pasvorm
  • Blauw = te ruime pasvorm
  • Rood = te strakke pasvorm

Stap 5: Kies de maat die je wil bestellen
Selecteer jouw maat en klik op de knop ‘Winkelwagen’. In de winkelwagen kan je de bestelling verder afronden.

Mogelijkheid 2: Eerst rondkijken

Stap 1: Selecteer een artikel met ‘3D schoenscan’ icoon

Stap 2: Log in
Bij de details zie je ‘Heb je al een scan? LOG IN om hem te gebruiken’. Zo log je in terwijl je op dezelfde productpagina blijft.

Stap 3: Selecteer een familielid
In de linkerkolom kan je bij ‘Filter op familielid’ het familielid aanduiden waarvoor je wil shoppen. Opgelet, dit kan enkel als je familielid een 3D voetscan heeft laten nemen en als deze op jouw Brantano kaart geregistreerd staat.

Stap 4: Bekijk het maatadvies
Klik op ‘Bekijk je 3D voetscan aanbeveling’.

• In een nieuw venster zie je aan de hand van kleuren waar de schoen past, samen met een voorspelling van hoe lang je kind de schoenen zal kunnen dragen.
  • Groen = goede pasvorm
  • Blauw = te ruime pasvorm
  • Rood = te strakke pasvorm

Stap 5: Kies de maat die je wil bestellen
Selecteer jouw maat en klik op de knop ‘Winkelwagen’. In de winkelwagen kan je de bestelling verder afronden.

Wat betekent SAFESIZE?

SafeSize is het programma dat we gebruiken om standaardmaten aan te geven. Deze maatgids toont aan hoe de pasvorm is van deze schoenen tegenover de standaardpasvorm. Dit is algemeen maatadvies, niet gebaseerd op jouw persoonlijke 3D voetscan.