Waarom een 3D voetscan voor kids?

  • Voetproblemen zijn vaak te wijten aan het dragen van foute schoenen op jonge leeftijd. Aangezien kraakbeen kan vervormen tot het vierde levensjaar kunnen knellende kinderschoenen voetkwalen veroorzaken op latere leeftijd zoals hamertenen, kromme tenen, ingegroeide nagels … Als ouder kan je bijdragen aan een goede ontwikkeling van de voet door goedpassende kinderschoenen te kiezen. Dit doe je best vanaf de allereerste kinderschoenen.

  • De gevoelssensoren zijn nog niet voldoende ontwikkeld bij kinderen waardoor een kind niet zelfstandig kan aangeven of de schoenen al dan niet te klein zijn.

  • Een voet is 3-dimensioneel. Ouders kiezen nog al te vaak de duimtechniek om schoenen aan te kopen voor hun kinderen. Brantano kan dankzij de 3D voetscan snel en efficiënt de juiste lengte en breedte van de kindervoeten bepalen alsook de hoogte van de wreef. De 3D voetscan vindt de perfecte match tussen de gescande voeten en de gescande schoenen. Nooit meer knellende of te losse schoenen.

  • Online shoppen wordt gemakkelijker. De 3D voetscan kent de maat en geeft online maatadvies bij elke bestelling. Zo bestel je meteen de juiste maat of kan je zelfverzekerd nagaan in welke winkel deze maat aanwezig is.

  • Je kan schoenen kopen zonder de aanwezigheid van de persoon voor wie je dat doet.
  • Omdat een kindervoet ruimte nodig heeft om vrij te bewegen tijdens het stappen, rekent de 3D voetscan automatisch de vereiste lengtetoeslag (min. 12mm, max. 17mm).

  • Omdat kindervoeten heel snel groeien en de juiste schoenmaat dragen zo belangrijk is, is het aangeraden om ze elke 3 maand te meten. Heb je de voeten laten meten via de 3D voetscan? Dan krijg je automatisch een melding wanneer je een nieuwe scan moet laten maken.