Wanneer word ik terugbetaald?

 

IN DE WINKEL 

In de winkel krijg je de volledige aankoopwaarde van de artikelen die je wenst te retourneren terug. Je kan kiezen voor een tegoedbon of voor een terugstorting op je rekening. De tegoedbon ontvang je meteen in de winkel. De terugstorting kan niet meteen worden volbracht in de winkel, houd er dus rekening mee dat deze optie iets langer kan duren. Op deze manier vermijden we contact met cash geld.

Het meegeleverde retourformulier geldt als bewijs van de aankoopwaarde. Enkel wanneer je dit formulier meebrengt naar de winkel, kunnen we een correcte terugbetaling van de goederen garanderen. 

BIJ RETOUR VIA BPOST

We storten het bedrag binnen de 14 dagen na de verwerking van je retour via dezelfde weg terug als je betaling: VISA/Mastercard of Bancontact/Mistercash. Dit gaat om het bedrag dat jij effectief betaald hebt, inclusief leveringskosten. 

Het meegeleverde retourformulier geldt als bewijs van de aankoopwaarde. Enkel wanneer je dit formulier in de doos meestuurt, kunnen we een correcte terugbetaling van de goederen garanderen.

Wegens drukte kan de verwerking van je retour mogelijk vertraging oplopen. Je ontvangt van ons een e-mail zodra jouw retour is afgerond.

 

 

Hoe kan ik gratis retourneren?