Hoe kan ik zien in welke winkel mijn items beschikbaar zijn?

Duid jouw gewenste maat aan (of log in om jouw aanbevolen maat te zien). In de rechterkolom naast de productpagina van het item verschijnt in hoeveel winkels deze maat van jouw gekozen item aanwezig is.

Klik op ‘Bekijk winkelvoorraad’. Er verschijnt een pop-up waarin je de kleur en maat nog kan wijzigen en je de afstand van het winkelpunt tot je huis kan bepalen en je postcode / gemeente kan invullen.

Onderstaand beeld verschijnt. In de rechterkolom staat de dichtstbijzijnde winkel waar jouw item aanwezig is en het adres, de openingsuren en het telefoonnummer.

Let op: De informatie wordt zeer frequent hernieuwd, maar blijft een momentopname. Wil je 100% zeker zijn dat jouw item nog aanwezig is en niet toevallig een half uur geleden de deur uitgegaan is? Bel de winkel even op en laat jouw item vrijblijvend aan de kant leggen voor jou.

Een straal van de afstand die je aanduidde (in dit geval 5 km) is zichtbaar in de vorm van een blauwe cirkel. Een groen pinnetje met vinkje betekent dat de schoenen beschikbaar zijn in de winkel op die locatie, een zwart pinnetje met kruisje betekent dat ze daar uitverkocht zijn.