Voordelen als lid van de Gezinsbond

 

5% permanente spaarkorting*

Als lid van de Gezinsbond kan je bij Brantano winkelen met 5 procent spaarkorting*.

  • Toon je lidkaart aan de kassa en ontvang permanent 5% spaarkorting* in je online portemonnee.
  • Zodra je 10 euro gespaard hebt op je lidkaart van de Gezinsbond, kan je hiermee ook betalen bij Brantano.
  • Bestel je online en kies je voor afhalen in de winkel, dan geniet je ook van de Gezinsbond-spaarkorting*. Deze online geven is voorlopig technisch niet mogelijk.

 

Eenmalig 10% spaarkorting dankzij je bonnenboekje**

Als lid van de Gezinsbond ontving je ook een bonnenboekje van de Gezinsbond. Hierin zit een Brantano-bon waarmee je eenmalig 10% spaarkorting krijgt. Deze korting ontvang je bij afgifte van deze originele bon in het jaar 2019.

 

Kan ik mijn Gezinsbond-lidkaart ingeven als ik online wil bestellen? 

Neen, voorlopig is dit niet mogelijk. Wat je wel kan doen, is je online bestelling plaatsen en kiezen voor 'winkellevering'. Zo hoef je niet op voorhand te betalen én kan je je kaart laten zien aan de kassa. 

 

 

 

* Deze spaarkorting is geldig in Brantano-winkels en brantano markets (uitgezonderd boutik by brantano, Concept Fashion en outlets) in Vlaanderen op de volledige collectie: schoenen, kleding en accessoires. De spaarkorting is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen en niet-Brantano artikelen zoals de Plopsa-tickets. Deze korting is cumuleerbaar met alle promoties. Enkel voor leden van de Gezinsbond bij gebruik van de lidkaart, op de dag van aankoop.

** Deze spaarkorting is geldig in Brantano-winkels en brantano markets (uitgezonderd boutik by brantano, Concept Fashion en outlets) in Vlaanderen op de volledige collectie: schoenen, kleding en accessoires. De spaarkorting is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen en niet-Brantano artikelen zoals de Plopsa-tickets. Deze korting is cumuleerbaar met alle promoties met uitzondering van de permanente spaarkorting. Enkel voor leden van de Gezinsbond bij gebruik van de lidkaart en afgifte van de originele bon, op de dag van aankoop.