Hoe bestel of reserveer ik online?

Ga naar de Brantano webshop

Stap 1. Zoek een artikel

• Klik bovenaan in de navigatiebalk op de categorie van je keuze, bv. dames, meisjes, jongens of heren. Voor sjaals, handtassen en dergelijke klik je op accessoires.
  • Wil je je zoekopdracht verfijnen? Ga met je cursor over een categorie (bv. Dames) en kies uit verschillende soorten schoenen, kledij, merken, voorkeuren enz.
    In de linkerkolom verschijnen alle filters om je zoekopdracht in te stellen volgens type, prijs, het type binnenzool, de kleur enz. Om alle mogelijkheden per filter weer te geven, klik je op ‘Toon meer’ in de linkerkolom.

Stap 2. Selecteer een artikel

• Klik op een artikel voor meer foto’s en details. Wil je het artikel aankopen? Duid de kleur aan die je wilt (ook al is er geen andere kleur om uit te kiezen), kies je maat en klik op ‘Winkelwagen’.
  • Tip: Door met de cursor op de winkelwagen te staan, krijg je een kort overzicht van jouw keuze.

Stap 3. Bestelling nakijken

• Klaar met shoppen? De door jou gekozen artikelen zitten nu in de winkelwagen. Klik rechtsboven op het winkelwagen icoon om de tas te bekijken.
  • Voor het afrekenen kun je de inhoud van je winkelwagen bewerken:
    • Een product verwijderen of toevoegen
    • Het aantal artikelen wijzigen.
    • Kortingscodes toevoegen. Hoe je deze invoegt, lees je hier.

Stap 4: Bestelling voltooien

Helemaal tevreden?

• Accepteer de algemene voorwaarden, klik op ‘’afrekenen’’ en doorloop de vijf stappen van het bestelproces.
  • Wil je een kortingscode toevoegen? Hoe je dat doet, lees je hier!
  • Je kan afrekenen:
    • Als bestaande klant. Daarbij vul je jouw e-mailadres of Brantano kaartnummer en paswoord in. Je persoonlijke gegevens verschijnen dan automatisch.
    • Als nieuwe klant. Vul al jouw gegevens in en maak een profiel aan.
    • Zonder login. Vul al jouw gegevens in om je pakket te verzenden.

*Meerdere kortingcodes toevoegen? Vul je eerste kortingcode in en klik op “toevoegen”. Maak dan het veldje kortingcode leeg en vul je tweede kortingcode in. Klik opnieuw op “toevoegen”. Enz …

Helemaal tevreden? Klik op 'verder' en doorloop de vijf stappen van het bestelproces.

Als bestaande klant vul je jouw e-mailadres en paswoord in. Je persoonlijke gegevens verschijnen dan automatisch. Ben je een nieuwe klant? Dan dien je jouw persoonlijke gegevens in te vullen.