DETO turnpantoffels

Wat als … twee turnleerkrachten hun krachten bundelen om nieuwe turnpantoffels te ontwikkelen? Dan krijg je de turnpantoffels van DETO, oftewel DEnnis en TOm.

Wat maakt DETO turnpantoffels zo uniek?

DETO turnpantoffels zijn geschikt voor alle sportactiviteiten in de turnles en worden aanbevolen door de Federatie van Belgische Podologen. Maar wat maakt deze turnpantoffels zo uniek?

- De DETO turnpantoffel sluit dankzij een handige kleefstrook veel beter aan dan de elastische sluiting van een klassieke turnpantoffel.

- De niet-indrukbare hielomsluiting zorgt ervoor dat de hiel voldoende steun krijgt. Dit zorgt op zijn beurt voor extra stabiliteit bij het sporten.

- De zool van de DETO turnpantoffel buigt op de juiste plaats (ter hoogte van de tenen), in tegenstelling tot de klassieke turnpantoffel.

- De turnpantoffel groeit mee met de voeten. Een uitknipbaar kussentje aan de hiel zorgt ervoor dat ze twee schoenmaten meegaan.

- De binnenzool is uitneembaar. Ideaal om op maat gemaakte steunzolen in te leggen.

- Een EVA inlegzooltje zorgt voor extra demping.

- Een goede houding is van groot belang voor de groeiende voet. Deze turnpantoffel zorgt daarom voor voldoende ondersteuning van de voetboog.

- Dankzij de getekende rups leren kinderen het verschil tussen de linkervoet en de rechtervoet.

Meer weten? http://detoturnpantoffel.be/