Wat is brantano market?

Hier is alles mogelijk. 

Met een superieure service, topmerken, technologische snufjes en de frisse wind van jong modetalent is deze megastore de smeltkroes van ons vernieuwd Brantano concept en de premium shoppingervaring van boutik by brantano.

Verrijk je stijl met onze exclusieve collecties, unieke statement items uit ons uitgebreid aanbod en de laatste lifestyle hebbedingen in deze gloednieuwe one stop shop formule. Shoppen kan online en offline, alleen je op gemak, samen met vrienden of met persoonlijk stijladvies. En dat helemaal op maat voor klein en groot, jong en oud!

Kom langs en ontdek deze nieuwe wereld.
Even ontspannen tussendoor? Dat kan in onze coffee corner.

 

EEN TOTALE WINKELERVARING

Hier kom je met het hele gezin ontspannend shoppen, ook op zondag! Kuier door onze winkel op zoek naar de leukste merken, unieke stuks en volledige outfits, pas die coole sneakers terwijl de kids zich al spelend bezighouden, snuister door al onze lifestyle spulletjes en blaas daarna heerlijk uit met een heerlijke koffie erbij. Wil je gereserveerde items passen of meenemen? Dat kan in onze aparte bestelhoek. 

PERSONAL STYLING HELLOW.ME BY BRANTANO

Vraag online een vrijblijvende styling aan waarbij een van onze professionele Style Advisors aan de slag gaat. Op basis van jouw voorkeuren worden en verschillende outfits samengesteld. Het resultaat kan je in een van onze winkels passen of bestellen via brantano.be.

ONLINE AANBOD

Geen tijd om langs te komen? Op brantano.be vind je alle looks, trend-items en outfits. 

LEVERING

We bezorgen alles thuis of in een van de 110 winkels van Brantano, boutik by brantano en brantano market. Zo kan je nog checken of alles past. Ook reserveren en achteraf betalen is mogelijk.

 

WINKELS

Benieuwd om het met je eigen ogen te zien? In Ternat en Gentbrugge kan je alvast terecht! Dit jaar openen we nog veel meer nieuwe winkels.

BRANTANO_gentbrugge_jeroenverrecht_5029.jpg

Brantano market schoenen    BRANTANO_gentbrugge_jeroenverrecht_5044.jpg