Tegoedbon : IK + JIJ = WIJ (€ 10 vanaf € 50 / € 20 vanaf € 100)

 

mceclip0.png

Graag willen we je bedanken voor al jouw geduld, vertrouwen en steun doorheen deze periode. Daarom verrassen we je met een extraatje!

Bij een bestelling vanaf € 50 stoppen we een tegoedbon van € 10* in jouw pakket.
Vanaf € 100
is dat zelfs eentje van € 20**! Deze tegoedbon van € 10 is geldig bij je eerstvolgende aankoop vanaf € 50; die van € 20 vanaf € 100.


Gebruik de online code in onze webshop of laat de barcode scannen in de winkel:

bv.
mceclip0.png

 

 

Voorwaarden tegoedbon:

* Deze tegoedbon is geldig bij een eerstvolgende aankoop van minimum € 50 van de volledige collectie bij alle Brantano winkels (inclusief market, boutik en Concept Fashion, uitgezonderd outlets) of op brantano.be. Deze bon is geldig t.e.m. 31/07/2020 en moet in 1 keer opgebruikt worden. Er wordt dus geen geld of een tegoedbon teruggegeven. Deze bon is cumuleerbaar met bestaande afprijzingen in de winkel of online maar niet cumuleerbaar met andere of dezelfde kortingsbonnen. 1 bon per kassaticket. Kopieën worden niet aanvaard. Deze bon is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen

** Deze tegoedbon is geldig bij een eerstvolgende aankoop van minimum € 100 van de volledige collectie bij alle Brantano winkels (inclusief market, boutik en Concept Fashion, uitgezonderd outlets) of op brantano.be. Deze bon is geldig t.e.m. 31/07/2020 en moet in 1 keer opgebruikt worden. Er wordt dus geen geld of een tegoedbon teruggegeven. Deze bon is cumuleerbaar met bestaande afprijzingen in de winkel of online maar niet cumuleerbaar met andere of dezelfde kortingsbonnen. 1 bon per kassaticket. Kopieën worden niet aanvaard. Deze bon is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen.